Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ακαδημίας Μπάσκετ της Νίκης Βόλου!

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, κ. Ζαφειρίου, για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, είπε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

Μια αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται, διαφορετική σίγουρα από τις προηγούμενες μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού. Οι ακαδημίες του συλλόγου μας φιλοξενήθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με την εκάστοτε διεύθυνση του σχολείου.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε ιδιαίτερα στη στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχει η σημερινή Διευθύντρια του Σχολείου κα. Ματίνα Ζαφειρίου. Μια γυναίκα που τιμά με τις ενέργειές της το λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Με την καθοριστική συμβολή της σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε δράσεις στο χώρο του σχολείου που προάγουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και αναδεικνύουν τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού. Η κα Ζαφειρίου μας στήριξε και στη δύσκολη συγκυρία της διαχείρισης του κλίματος που έφερε η πανδημία του κορονοϊού και μπορέσαμε να ξεπεράσουμε προκαταλήψεις και φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού.

Η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την κα Ζαφειρίου και προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας μας