“Κρίμα για τον καψερό τον Θεοδοσιάδη”

Ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, μίλησε στο Sportstonoto radio, σε Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη για τον Παναθηναϊκό, τον Θεσπρωτό, την Καλαμάτα.

Αναλυτικά:

Τα τελευταία χρόνια ήμουν ξεγραμμένος από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν με ήθελαν, δεν τους έκανα, δεν είχα ζήτηση στην Ελλάδα. Όταν λοιπόν ξαφνικά φέτος μου έγινε η πρόταση από τον Θεσπρωτό, με χαρά δέχθηκα, όμως την ίδια κιόλας ημέρα είπα στον πρόεδρο πως αν δω κάτι περίεργο, όχι μόνο θα φύγω αμέσως, αλλά θα το πω δημόσια και θα σας κάνω ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα. Όμως ποτέ δεν έγινε, δεν είδα κάτι τέτοιο και σας λέω λοιπόν πως ο Θεσπρωτός είναι μια καθαρή και υγιής ομάδα”.

Επίσης: “Φυσικά και θα μείνω στον Θεσπρωτό. Έχω συμβόλαιο για πέντε χρόνια, άρα θα μείνω για άλλα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε δουλειά σε πολλά επίπεδα στην Ηγουμενίτσα. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε υποδομές, σε παραγωγή ταλέντων και εμένα αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Με μεταγραφές εγώ δεν ασχολούμαι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το θέμα. Να σας δώσω και μια ακόμη είδηση τώρα. Ο Θεσπρωτός θα επανιδρύσει τον Άρη Φιλιατών, ομάδα τοπικού της Θεσπρωτίας στην οποία θα αγωνίζονται τα ταλέντα από τις ακαδημίες του συλλόγου μας”.

Σχετικά τώρα για τον Παναθηναϊκό: “Δεν ξέρω τι γίνεται στο μπάσκετ και με τον Γιαννακόπουλο, ξέρω όμως ότι όταν στο ποδόσφαιρο έφυγε, έδιωξαν τον Βαρδινογιάννη, ο Παναθηναϊκός δεν σήκωσε πάλι κεφάλι. Έγκλημα η αποχώρηση του κυρίου Βαρδινογιάννη και πολύ φοβάμαι πως το ίδιο θα γίνει και τώρα στο μπάσκετ και η ομάδα θα γυρίσει στα πέτρινα χρόνια. Νομίζω πως ο Γιαννακόπουλος ήρθε από πέρυσι σε ρήξη με την θύρα 13 όταν τους έβγαλε από το γήπεδο… “.

Και για τη Μαύρη Θύελλα: “Δεν ήταν κακή η Καλαμάτα στην Ηγουμενίτσα, αντίθετα ήταν πολύ καλή και με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της.  Σε εκείνο  μάλιστα το ματς έφυγε ο Θεοδοσιάδης, Όπως είχε φύγει και από την Βέροια, μετά από επίσης τον δικό μας αγώνα. Κρίμα για τον καψερό τον Θεοδοσιάδη, ήταν άσχημο αυτό. Δύο φορές έχασε την δουλειά του φέτος εξ αιτίας μας. Νομίζω όμως ότι την νικήσαμε δίκαια την Καλαμάτα. Δεν ξεχνώ φυσικά το πέρασμά μου από την Καλαμάτα και τον φοβερό κόσμο της, σε δύσκολα και πέτρινα χρόνια. Θέλει στήριξη τώρα ο κύριος Πρασσάς για να πετύχει και να μη χαθεί από τη Μαύρη Θύελλα ένας άνθρωπος που βάζει τόσα πολλά λεφτά για την ομάδα του… “.

sportstonoto.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις