Τέσσερα χρόνια ζωής συμπληρώνει η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τέσσερα χρόνια ζωής γιορτάζει σήμερα ο Άτλας. Παρά τον σύντομο χρόνο ο βολιώτικος σύλλογος κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον στίβο γνωρίζοντας σημαντικές διακρίσεις.
Με αφορμή τη συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων από την ίδρυσή του, ο Άτλας Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, όπου υπογραμμίζει τα κάτωθι:
«Πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε με ένα όνειρο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια Ακαδημία, με σκοπό να υπηρετήσουμε το άθλημα που αγαπάμε τόσο πολύ, τον στίβο. Έτσι λοιπόν στις 16/6/2016, ιδρύσαμε την Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου.
Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα λοιπόν και από τότε μέχρι σήμερα, έχει γεμίσει η ψυχή μας με αγάπη, εκτίμηση, αναγνώριση, επιτυχίες και όλα τα όμορφα που μπορεί να προσφέρει ο υπέροχος κόσμος του αθλητισμού. Παίρνουμε αγάπη κάθε μέρα από τα παιδιά μας, τους υπέροχους αθλητές και αθλήτριές μας.
Παίρνουμε εκτίμηση από τους γονείς των παιδιών μας και αυτό είναι κάτι εκπληκτικό. Παίρνουμε αναγνώριση από εκατοντάδες ανθρώπους του αθλητισμού από την Ελλάδα και όχι μόνο.
Τέλος, για την πρώτη μας τετραετία οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας είναι εκατοντάδες. Είναι τόσες πολλές που καταφέραμε μόλις σε τρία χρόνια να πάρουμε επίσημα την 1η θέση στην Αξιολόγηση της Ομοσπονδίας του Στίβου (ΣΕΓΑΣ) απ’ όλα τα σωματεία της Μαγνησίας.
Η συνταγή για το εγχείρημά μας αυτό είναι πολύ απλή: θέλουμε τα παιδιά μας να έρχονται χαρούμενα και με λαχτάρα στην προπόνηση και να φεύγουν ευτυχισμένα. Αν μέσα από αυτή τη διαδικασία προκύψουν κάποια ταλέντα που μπορούν να ασχοληθούν πιο εντατικά με τον πρωταθλητισμό, έχουμε το ανθρώπινο δυναμικό να τα υποστηρίξουμε.
Οι προπονητές μας είναι πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της Γ.Γ.Α. και η Ακαδημία μας χαίρει κι αυτή της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης του ίδιου κρατικού φορέα.
Μόνο περηφάνια λοιπόν μπορούμε να νιώσουμε για το υπέροχο «μωρό» μας. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ένα: Ο αθλητισμός είναι ένας χώρος υπέροχος. Ένας χώρος που προσφέρει υγεία, χαρά και κοινωνικοποίηση.
Σας υποσχόμαστε πως όσο μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας τόσο θα αυξάνουμε τους στόχους και τα όνειρά μας μαζί τους. Γιατί η Ακαδημία μας είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια.
Ευχαριστούμε θερμά τη Δημοτική Αρχή Βόλου για τη μεγάλη της βοήθεια και στήριξη αλλά και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας αυτά τα τέσσερα χρόνια. Υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνη σας.
Χρόνια μας πολλά λοιπόν με υγεία για μια καινούργια τετραετία γεμάτη χαρές, ταξίδια, επιτυχίες κι ότι άλλο λαχταράνε οι ψυχές μας…».