Ιδανική πρεμιέρα για Σαρακηνό, 2-0 την ΑΕ 2002

Εξαιρετικό ξεκίνημα είχε ο Σαρακηνός στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ, αφού επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕ 2002 με 2-0. Η αναμέτρηση των δύο Μαγνησιώτικων ομάδων ξεκίνησε στις 3.00 το μεσημέρι και διεξήχθη στο Γήπεδο Αγίου Γεωργίου Νηλείας για την 1η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Το δύο γκολ για τον Σαρακηνό πέτυχαν οι Βαΐτσης και Σατελιάν.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερος μέρος, αφού η ομάδα του Σαρακηνού βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 49΄ ο Βαΐτσης με σουτ, έπειτα από φάουλ του Καραπλιάγκου έγραψε το 1-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας ο Σατελιάν και πάλι από πάσα του Καραπλιάγκου.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Στόικος, Μπικοράρος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου, Κουβαράς (59′ Κουλοχέρης), Φιλίππου (87′ Περήφανος), Μπένκα (77′ Παπαϊωάννου), Πολυχρόνου, Δ. Στουμποβίκος

Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Σουάρες, Ιωάννου (72′ Μαλεζάγκος), Τσορβατζής, Τανάγιας, Δημακόπουλος, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας (82′ Στεργιόπουλος), Κατής, Βαΐτσης (62′ Σατελιάν)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις