Έκαναν έφεση …χωρίς να έχουν το δικαίωμα

Εννέα πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη, που αγωνίστηκαν υπό το καθεστώς της παλιάς ΠΑΕ κατέθεσαν έφεση κατά της αδειοδότησης της νέας ΠΑΕ από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για τους Ευθύμη Κουλουχέρη, Κωνσταντίνο Καπετάνο, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Εμμανουήλ Παπαστεριανο, Παναγιώτη Κοντοβά, Βασίλη Τριανταφυλλάκο, Κωνσταντίνο Καζναφέρη, Μάρκο Βελλίδη και Θεόδωρο Γκίτκο.

Όμως όπως όλα δείχνουνότι η έφεση που κατατέθηκε κατά της απόφασης της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και αφορά την άδεια συμμετοχής της ΠΑΕ Άρης σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις έγινε για τις εντυπώσεις καθώς στερείται νομικού υπόβαθρου.

Στην έφεση που υπογράφουν οι εννιά παραπάνω ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» και ο νομικός εκπρόσωπός τους, Γιώργος Παναγόπουλος, μάλλον έγινε για τις εντυπώσεις καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς αδειοδότησης δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει την απόφαση της επιτροπής. Για την ακρίβεια, στο άρθρο 7, παρ. 4 αναφέρεται πολύ ξεκάθαρα ότι δικαίωμα έφεσης έχουν «α) μια υποψήφια που έκαβε απορριπτική απόφαση από την ΠΟΑ, β) μια αδειοδοτημένη ομάδα της οποίας η άδεια ανακλήθηκε από την ΠΟΑ ή γ) από τον διευθυντή αδειοδότησης επί των αποφάσεων της ΠΟΑ».
epo-adeia.JPG

Βάσει του κανονισμού αδειοδότησης, οι εννιά πρώην παίκτες του Άρη δεν έχουν το δικαίωμα άσκησης έφεσης κατά της επιτροπής αδειοδότησης και οδηγεί στο (μη ασφαλές είναι αλήθεια) συμπέρασμα ότι η νομική ενέργεια έγινε περισσότερο για τις εντυπώσεις.

metrosport.gr