Επανήλθε στο προσκήνιο το σενάριο Β’ Εθνικής δύο ομίλων

Επανήλθε στο προσκήνιο, σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο για τη δημιουργία μιας Β’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο με δύο ομίλους, Βόρειο και Νότιο, όπως είχε προτείνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Κι αυτό, από τη στιγμή που μετά την άνοδο και των οκτώ πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής επίκειται αναδιάρθρωση κατηγοριών.
Η Σούπερ Λιγκ αντιδρά στην αύξηση των ομάδων, με τη Nova να επιμένει πως δεν μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των 14 ομάδων στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να… βολευτούν 32 ομάδες και με το σκεπτικό ότι Κέρκυρα και Απόλλων Πόντου δεν μπορούν να υφίστανται, ως επαγγελματικές ομάδες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση της ΕΠΟ και της ΕΡΤ, προκειμένου να πειστούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 να συναινέσουν στη δημιουργία δύο ομίλων στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.
Όπως δείχνουν τα πράγματα, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 δύσκολα θα συνεχιστεί και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.
Θυμίζουμε, πως την Παρασκευή υπάρχει η εκλογή νέου προέδρου στη Σούπερ Λιγκ και για τον λόγο αυτό έχουν πάει πίσω όλες οι συζητήσεις.
Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις