Μεγάλη νίκη για Ηρακλή Βόλου, 5-1 τη Δάφνη

Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Ηρακλής Βόλου, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω από την αρχή του παιχνιδιού, κατάφερε στη συνέχεια να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και να κερδίσει με σκορ 5-1 εκτός έδρας τη Δάφνη. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων της Μαγνησίας ξεκίνησε στις 3.00 το μεσημέρι και διεξήχθη στο Γήπεδο Νεάπολης για την 1η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ.

Στο 7΄ ο Δεμίρης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Δάφνης. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 23΄ με πέναλτι του Τσουκάλη, το οποίο είχε κερδίσει ο Νούσιας από τον Βλαχάβα (αποβλήθηκε σε αυτή τη φάση). Από αυτό το σημείο του αγώνα ο Ηρακλή είχε αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσελεπής με δύο γκολ στο 65΄ και το 72΄ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το 4-1 σημείωσε ο Νούσιας με κεφαλιά, ενώ το τελικό 5-1 για τον Ηρακλή πέτυχε και πάλι ο Τσελεπής.

Δάφνη: Μπαρτζώκας, Βλαχάβας, Νικηφοράκης (82′ Παπανίκος), Χιώτης, Τσάτσος, Τσότζορας, Παπαστεργίου, Γιούργας (77′ Κοντορίζος), Δεμίρης, Ευαγγελός, Σιαμέτης

Ηρακλής Βόλου: Ανατολής, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Τσαντόπουλος, Μοράλες (82′ Μπαρμπούτας), Καλλιακούδας (62′ Θάνος), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Τσουκάλης, Αραμπατζής (75′ Τσατσαρώνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις