Ν. Τσεκούρας: Κοιμώμενος γίγαντας ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού τόνισε τα εξής: Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου είχε υποσχεθεί στο σώμα και στα μέλη του, ότι είναι φύλακας του ονόματος, του σήματος και των χρωμάτων του συλλόγου και το έκανε πράξη. Εμείς εδώ είμαστε και μιλάμε μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Για καμία συγχώνευση, για καμία άλλη ομάδα.

Από τη στιγμή που η διοίκηση της ΠΑΕ ζήτησε τη βοήθειά μας, είμαστε κοντά της. Σε κάποιους τομείς βέβαια, όπως της επικοινωνίας και της επαφής με τον κόσμο. Θα παρουσιάσουμε σύντομα ένα οργανόγραμμα. Η «Ολυμπιακή συμμαχία» πρέπει να περάσει στον κόσμο. Η ΠΑΕ από την πλευρά της θα πρέπει να υλοποιήσει αυτά που θα υποσχεθεί, οργανωτικά και αγωνιστικά, για να μπορέσουμε να δώσουμε στον κόσμο και πάλι την ελπίδα ότι ξεκινάμε κάτι καινούργιο.

Το  2016 το σήμα του Ολυμπιακού ήταν στον Άναυρο. Κάποιοι το έβγαλαν από τη θάλασσα. Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, όλοι εμείς οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, ο κόσμος του Ολυμπιακού, βάλαμε ξανά τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο κόσμος του Ολυμπιακού είδε την ομάδα για πρώτη φορά να αγωνίζεται στο Βόλο τον Οκτώβριο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου – και οι φίλαθλοι του – είναι ένας… κοιμώμενος γίγαντας. Όλοι μαζί, μία οικογένεια, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι καινούργιο για την ομάδα.

Θα αναλάβουμε και τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ, παράλληλα με την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου. Έχω βρεθεί με κάποιους συνεργάτες και θα προχωρήσουμε άμεσα. Θα παρουσιάσουμε το οργανόγραμμα της Ακαδημίας και τους συνεργάτες μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να αναδείξει και κάποια παιδιά από την πόλη. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν στην ομάδα Βολιώτες ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία διαθέτουν ταλέντα και τα οποία θα πρέπει να δουλέψουν και να εξελιχθούν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις