Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Βόλος

Δύο δημοσιεύματα αθλητικών ιστοσελίδων αποκαλύπτουν το όνομα του υποψήφιου επενδυτή στην ΠΑΕ Βόλος. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Χειρίδη, ο οποίος είναι από τη Δράμα και εμπορεύεται πολυτελή αυτοκίνητα στο Βέλγιο.

Το δημοσίευμα του Sportime.gr:

Σενάρια για μεταβίβαση των μετοχών του ΝΠΣ Βόλος, προέκυψαν τις τελευταίες μέρες. Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Αλέξης Κούγιας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον FOCUS FM το αφεντικό της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην ομάδα του Βόλου λέγοντας οι μετοχές του έχουν μεταβιβαστεί σε έναν Έλληνα που ζει μόνιμα στο Βέλγιο.

«Μεταβιβάστηκαν οι μετοχές του ΝΠΣ Βόλος, σε ένα γνωστό πρόσωπο. Δεν θέλω να πω σε ποιον και πως, θα το μάθετε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για Έλληνα μόνιμο κάτοικο Βελγίου. Πρόκειται για παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα είναι η αλήθεια, αλλά δεν πρόκειται να πω ποιος είναι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime o άνθρωπος που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για αγορά της θεσσαλικής ΠΑΕ είναι ο Δημήτρης Χειρίδης.

Πρόκειται για 43χρονο επιχειρηματία που έχει γεννηθεί στις Βρυξέλλες, αλλά η καταγωγή του είναι από την Δράμα. Στο Βέλγιο διατηρεί εταιρία πώλησης πολυτελέστατων αυτοκινήτων.

Ο Δημήτρης Χειρίδης, πριν δύο χρόνια είχε αγοράσει την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί διοικητικά τόσο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όσο και με τη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συζητήσεις με το Βόλο είναι αρκετά προχωρημένες και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

To δημοσίευμα του sdna.gr:

Το ημερολόγιο έγραφε 24 Μαΐου 2020, όταν το SDNA αποκάλυπτε το ενδιαφέρον επενδυτών – έκπληξη για την αγορά της ΠΑΕ Βόλος.

Κι όπως σημειώναμε τότε στο σχετικό ρεπορτάζ, το project των επενδυτών δεν περιλαμβάνει την αλλαγή της έδρας – πόλης της ομάδας σε περίπτωση που υπάρξει deal.

Την Τετάρτη (17/6) κυκλοφόρησε πως ο ομογενής επιχειρηματίας Δημήτρης Χειρίδης με έδρα το Βέλγιο, φέρεται να΄χει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Κατά μία πληροφορία του SDNA  μάλιστα από Παγασητικό μεριά, σε περίπτωση που πράγματι ο εν λόγω επιχειρηματίας επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται σε επίσημες συζητήσεις (μόνος του ή έχοντας στο πλευρό του και «συμπαίκτες») για την αγορά της θεσσαλικής ομάδας και αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Βόλου,τότε είναι πολύ πιθανό να΄χει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον Θοδωρή Ζάκκα (φωτ.).

Άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου (1988- 91), της Καλαμάτας (1993-95) και του ΑΟ Χαλκίδας (1995-96) που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ανιχνευτής ταλέντων (σκάουτερ) στο Βέλγιο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις