Επιμένουν στη συγχώνευση δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη: “Στόχος η συνένωση με τον Ολυμπιακό Βόλου”

Τελειωμένη υπόθεση θεωρεί την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Βόλος, ρεπορτάζ του Metropolis 95.5 και πιο συγκεκριμένα του Βασίλη Μάστορα. Ο δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης όχι μόνο αναφέρεται στη μεταβίβαση των μετοχών σε πρόσωπο που έχει εμπλακεί και πάλι διοικητικά σε ελληνικές ομάδας, αλλά και στην πρόθεση των νέου ιδιοκτήτη να προχωρήσει σε συγχώνευση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του metrosport.gr:

“Μεταβιβάζεται ο ΝΠΣ Βόλος και συγχωνεύεται με τον Ολυμπιακό Β.

Προς αλλαγή στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς οδεύει ολοταχώς ο ΝΠΣ Βόλος, εξέλιξη, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οδηγεί, παράλληλα, σε ραγδαίες αλλαγές στον «χάρτη» του ποδοσφαίρου στην θεσσαλική πόλη, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Το Metropolis 95.5 και ο Βασίλης Μάστορας αποκάλυψαν σήμερα ότι η μεταβίβαση των μετοχών της θεσσαλικής ΠΑΕ σε νέους ιδιοκτήτες πρέπει να θεωρείται σχεδόν τελειωμένη υπόθεση, αφού απομένουν μικρές λεπτομέρειες για να κλείσει το deal. Μάλιστα, οι νέοι ιδιοκτήτες του Βόλου άλλοι εξ αυτών είχαν στο παρελθόν άμεση και άλλοι έμμεση εμπλοκή με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι άλλο και έχει να κάνει με την πρόθεση των επόμενων αφεντικών του ΝΠΣ Βόλου, οι οποίοι έχουν βάλει ως στόχο τη συνένωση της ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου, πράγμα το οποίο αν συμβεί θα επαναφέρει τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας μετά από σχεδόν δέκα χρόνια και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις