Μαρκέλλα: Καταπέλτης ο εισαγγελέας – Βιασμός και πορνογραφία στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας καθώς απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό, γενετήσια πράξη, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών κι έκθεση σε κίνδυνο στην 33χρονη, η οποία πήρε την 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η «κοκκινομάλλα» μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον εισαγγελέα.

Η 33χρονη, κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας και την κράτησή της για περίπου 44 ώρες, σε σπίτι που διέμενε, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ανακριτική διαδικασία, η 33χρονη ομολόγησε το πώς προχώρησε στις σοκαριστικές πράξεις της.

Η δεκάχρονη γνώριζε τη γυναίκα και για αυτόν τον λόγο την ακολούθησε κατά την αποχώρηση από το σχολείο.

Στη συνέχεια, η γυναίκα φέρεται να την οδήγησε στην κατοικία της στην Καλαμαριά, όπου και της έδωσε ένα ρόφημα με ναρκωτικές ουσίες ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια στις ειδεχθείς πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Η 33χρονη είναι γνωστή της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφού στο παρελθόν διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, στην Κάτω Τούμπα, περιοχή από την οποία απήγαγε τη μικρή το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου.

Μάλιστα, η μητέρα της Μαρκέλλας, αν και αρχικά δε γνώρισε την 33χρονη, επειδή κούρεψε το μαλλί της γουλί για να παραπλανήσει τις Αρχές, τελικά διαπίστωσε ότι στο παρελθόν είχαν φιλικές σχέσεις.

Η Μαρκέλλα εξακολουθεί να παραμένει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου στηρίζεται από ψυχολόγους. Αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων, αναφορικά με την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της Μαρκέλλας, καθώς και με τη χρονική στιγμή που αυτές χορηγήθηκαν.

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη σε έχει συνήγορο υπεράσπισης και αναμένεται να της ανατεθεί από το δικαστήριο.

ethnos.gr 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις