Σπουδαίο διπλό για Κένταυρο, 5-3 τη Μακρινίτσα

Ο Κένταυρος ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση της Πορταριάς, αφού επικράτησε της γηπεδούχου Μακρινίτσας με 5-3. Το παιχνίδι των δύο Μαγνησιώτικων ομάδων ξεκίνησε στις 3.00 το μεσημέρι (Σάββατο, 7/11) και διεξήχθη στο Γήπεδο Πορταριάς για την 1η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΘ.

Ο Μπογδανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 17΄ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντελάκος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια ο Νιτσάι με δύο προσωπικά του γκολ στο 37΄ και στο 40΄, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Κένταυρο, με τον Πανάρετο να γράφει μετά από δύο λεπτά το 4-1. Με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του ημιχρόνου, ο Ντελάκος και πάλι μείωσε σε 4-2 για την Μακρινίτσα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπογδανίδης ανέβασε αρχικά το δείκτη του σκορ με πέναλτι σε 5-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, για να έρθει στη συνέχεια ο Δημητρόπουλος με τον ίδιο τρόπο να μειώσει σε 5-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Μακρινίτσα: Αλπάκης (46′ Κωνσταντίνου), Στεργίου, Μαστακούλης, Δαμάσκος, Κωνσταντινίδης, Φράγκος (72′ Σαραφίδης), Καναβός, Κουτσαρνάκης (62′ Σαρακατσάνος), Δημητρόπουλος, Ντελάκος, Παρασκευάς.

Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος, Τσιργής, Πάπος, Εκταρίδης, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Γώγος Ε. (82′ Παπαδημητρίου), Μότσιος (22′ Νεγιάννης), Μπογδανίδης, Γώγος Φ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις