“Βόλος: Ο Μυροφορίδης για τεχνικός διευθυντής με τις «ευλογίες» του νέου επενδυτή”

Δημοσίευμα του sdna.gr πάει ένα βήμα μακρύτερα το σενάριο της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Βόλος, …αναθέτοντας στον Παύλο Μυροφορίδη τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Το SDNA αποκαλύπτει ένα ακόμα πρόσωπο – μετά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Ζάκκα – που προορίζεται να ρίξει άγκυρα στον Παγασητικό, απ΄την στιγμή που η θεσσαλική ομάδα περάσει στα χέρια του επιχειρηματία, Δημήτρη Χειρίδη με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.

Ο Δημήτρης Χειρίδης εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Βόλου, επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα αποκάλυψε το SDNA στις 24 Μαΐου.

Ο επιχειρηματίας με έδρα το Βέλγιο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ, χωρίς πάντως να υπάρχει επί του παρόντος τελειωμένη συμφωνία.

Απ΄την στιγμή που ολοκληρωθεί το deal (και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί αυτό) τότε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, εκτός από τον άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου, της Καλαμάτας και του Α.Ο. Χαλκίδας, Θοδωρή Ζάκκα (όπως αποκαλύψαμε το βράδυ της Πέμπτης (17/6) θα΄χει στο τιμ των άμεσων συνεργατών του (και) τον Παύλο Μυροφορίδη.

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας προορίζεται για τον συγκεκριμένο ρόλο και στο Βόλο απ΄την στιγμή που η ομάδα περάσει στα χέρια του Δημήτρη Χειρίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις