Οικονόμος Τσαριστάνης: Αποχώρησε ο πρόεδρος, εκλογές την Κυριακή

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του Οικονόμου Τσαριτσάνης ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Βατάλης. Παράλληλα προκηρύχθηκαν εκλογές στον σύλλογο της Λάρισας για την ανάδειξη των διοικητικών της συμβούλων.

Αναλυτικά:

“Στην διενέργεια εκλογών για την προσεχή Κυριακή αποφάσισε να προχωρήσει η γενική συνέλευση των μελών του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ενώ συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή για την συλλογή των αιτήσεων των υποψηφίων διοικητικών συμβούλων.
Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 μεταξύ των ωρών 09.00′ – 17.00′ στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για την κατάθεση της υποψηφιότητάς τους στους Βασίλη Τζούργκανο (6971896360), Γιάννη Σκάντζο (6989836034) και Κώστα Νταρή (6981441344).

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΒΑΤΑΛΗΣ

Εν τω μεταξύ, παρελθόν για τα διοικητικά πράγματα του συλλόγου – όπως ανακοίνωσε στην απολογιστική συνέλευση – θα αποτελέσει ο πρόεδρος Κώστας Βατάλης, λόγω αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.
Ο απερχόμενος πρόεδρος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους συνεργάτες του στην ομάδα, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα τον φίλαθλο κόσμο της Τσαριτσάνης, με τον οποίο μοιράστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια πολλές χαρές, με την κατάκτηση του νταμπλ, την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την παραμονή επί δύο διαδοχικές περιόδους σε αυτή.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις