Βόλος: Μόνος αμφίβολος ο Γέντρισεκ με ΑΕΛ

Τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ συνεχίζονται με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής. Ο Βόλος μετά τη νίκη επί της Ξάνθης το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, στη αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λάρισα.
Ο Έρικ Γέντρισεκ κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να είναι έτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, ενώ αντίθετα κανονικά θα δώσουν το «παρών» οι Θανάσης Γκαραβέλης, Χουάν Μουνίθ και Στέργιος Δημόπουλος, οι οποίοι δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος, αν και έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ανάλογα και με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα.
Η ΑΕΛ δεν έχει αποσπάσει βαθμό στα πλέι άουτ, καθώς μετρά δύο ήττες από Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας και Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Βόλος και ΑΕΛ ισοβαθμούν στη 10η θέση με 30 βαθμούς και αναμένεται να αγωνιστούν χωρίς άγχος, όντας βαθμολογικά αδιάφορες. Υπάρχει, ωστόσο, το γόητρο και ο Βόλος θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ την οποία δεν μπόρεσε να νικήσει φέτος στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Στο ματς του πρώτου γύρου στη Λάρισα οι «κυανέρυθροι» είχαν ηττηθεί με 2-1, παρότι είχαν προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Χοακίν Τόρες. Στην αναμέτρηση του β’ γύρου στο Πανθεσσαλικό οι δύο «μονομάχοι» είχαν μείνει στο ισόπαλο 0-0.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις