TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (19/06)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την κωμωδία «Γονείς της συμφοράς». Η απολαυστική συνέχεια των «Πεθερικών της Συμφοράς». Τα βάσανα για τον Γκρεγκ δεν τελειώνουν ποτέ. Τώρα ο πεθερός του, Τζακ, θα τον περάσει από νέα τεστ, θέλοντας να επιβεβαιώσει αν μπορεί να σταθεί αντάξιος της μοναχοκόρης του, Παμ, και να αναθρέψει σωστά τα δίδυμα εγγονάκια του. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν εμφανίζεται ο πρώην της Παμ.

Την ίδια ώρα (21:00) το STAR θα δείξει την αισθηματική ταινία επιστημονικής φαντασίας «Οι ρυθμιστές». Ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός, ο Ντέιβιντ, λίγο πριν από την είσοδό του στην Αμερικανική Γερουσία, γνωρίζει μια πανέμορφη μπαλαρίνα και την ερωτεύεται παράφορα. Τότε εμφανίζονται από το πουθενά κάποιοι μυστηριώδεις άντρες, οι οποίοι φαίνεται πως συνωμοτούν για να τους κρατήσουν χώρια. Ο Ντέιβιντ μαθαίνει πως οι άντρες αυτοί είναι Ρυθμιστές, απεσταλμένοι δηλαδή της Μοίρας, κι έχουν ως αποστολή τους να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τη σχέση μεταξύ των δύο νέων. Ο ήρωας καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει πειθήνια το πεπρωμένο που άλλοι έχουν προδιαγράψει για εκείνον ή αν θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή και θα ρισκάρει τα πάντα, ώστε να γίνει ο ίδιος κύριος της Μοίρας του, με όποιο κόστος κι αν συνεπάγεται αυτό.

Στις 22:00 ο ALPHA προβάλει την κωμική περιπέτεια «Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας». Ο νευρικός οδοντίατρος Οζ είναι παντρεμένος με την πρώην σύζυγο του μαφιόζου Τζίμι. Φοβάται όμως τόσο πολύ για τη ζωή του, που σκέφτεται να χτίσει μια τάφρο γύρω από το σπίτι του. Ο μαφιόζος Τζίμι, γνωστός και ως Τουλίπας, συζεί πια με την Τζιλ και ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το “μαγείρεμα” πληρωμένων δολοφονιών. Όταν όμως ο Πολωνός «νονός» Λάζλο προσπαθήσει να τους εκδικηθεί για τη δολοφονία του γιου του απάγοντας τη σύζυγο του Οζ, ο απελπισμένος οδοντίατρος και ο αρχιμαφιόζος Τζίμι αναγκάζονται να συμμαχήσουν, παρά την αμοιβαία αντιπάθειά τους…
Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή  (19/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

21:00 Γονείς της συμφοράς – Ξένη ταινία – Open TV

21:00 Οι ρυθμιστές – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας – Ξένη ταινία – ALPHA

22:00 Ο καλοστεκούμενος – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

23:00 Ανάμεσα σε δύο ληστείες – Ξένη ταινία – Open TV

23:00 Χωρίς παιδιά – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:15 Καταδίωξη σε δύο ηπείρους – Ξένη ταινία – STAR

01:00 GREEN STREET 3: Καμία υποχώρηση – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις