Νέα αρχή με Τύρναβο (pregame)

Μετά το νέο στραβοπάτημα στο Μαρτίνο, για τη Νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου στο σημερινό (8/11, 15:00) παιχνίδι με τον Τύρναβο, στο «Π. Μαγουλάς». Οι κυανόλευκοι του Κώστα Βελιτζέλου θα πρέπει να χτίσουν σερί νικών για να πλησιάσουν και πάλι κορυφή καθώς ακόμη και αν επιστραφούν, αρχικά, οι πέντε βαθμοί από το ματς με τον Πιερικό, η απόσταση από την κορυφή συνεχίζει να είναι μεγάλη.

Αγωνιστικά ο τεχνικός της Νίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νάκα και Κυπτίου με την τελική 18άδα να αποφασίζεται τελευταία στιγμή. Ο Κώστας Βελιτζέλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης έχουν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο ώστε να αποτελέσει την ασπίδα της ομάδας και για μία φορά ακόμη να γίνει ο δωδέκατος παίκτης:

Στον ανηλεή πόλεμο που δέχεται η Νίκη, η μόνη απάντηση μπορεί να είναι η μαζική προσέλευση στο “ναό” για τον αγώνα με τον Τύρναβο και σε κάθε αγώνα, τονίζει σε ανακοίνωσή του “Blue Club – Θύρα 3 – Π. Ντοκούζης“. Αναλυτικά:

«Κάποιοι ήταν σίγουροι , κάποιοι πανηγύριζαν, κάποιοι νόμιζαν οτι η ανώμαλη προσγείωση την ομάδας μας , θα ήταν η απόλυτη συντριβή μας. Μέσα όμως στις στάχτες, δέν πρόσεξαν τη φλόγα που πεισματικά επέμενε να μένει αναμμένη. Η φλόγα αυτή είναι το φώς που σιγοκαίει εδώ και έναν αιώνα ,και που έχει αντέξει σε άνεμους πολέμου και σε καταιγίδες καταδυνάστευσης. Τροφοδοτείται ανελλιπώς, απο εμάς , απο εσάς , απο εκείνους που έφυγαν, και απο αυτούς που θα έρθουν.

Πάλι φέτος τους τρομάζουμε, πάλι τους κάνουμε να βλέπουν τον εφιάλτη της αναγέννησής μας , ο πόλεμος είναι ανηλεής , απέναντι στην οργή τους, μοναδικό μας όπλο η διοίκηση μας, που ύψωσε μετα κόπων και βασάνων το λάβαρό μας ψηλά. Δέν είναι οι στυγνοί επαγγελματίες παράγοντες, δεν είναι ψυχροί επιχειρηματίες, είναι παιδιά της κερκίδας, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι η παρέα μας στους καφενέδες και τα τσιπουράδικα, είναι αδέρφια μας.

Όσο στεκόμαστε δίπλα τους, τόσο θα πεισμώνουν, θα ματώνουν, θα αγωνίζονται. Την Κυριακή, θα είμαστε στο ναό μας, να δείξουμε σε όλους οτι αυτό που χαρακτηρίζει μία ομάδα «μεγάλη» δεν είναι η κατηγορία , αλλά το λαϊκό έρεισμα. Η μοναδική αποστομωτική απάντηση στην πολυμέτωπη επίθεση κατά της ομάδας μας, είναι η μαζική παρουσία μας στο γήπεδο, μόνο έτσι θα κάνουμε πραγματικότητα τους εφιάλτες τους, και θα τους πείσουμε οτι κάθε χτύπημά τους είναι άσκοπο.

Μαζί μπορούμε τα πάντα

Νικάρα στα δύσκολα, τα εύκολα δεν τα ζήσαμε ποτέ…

ΠΙΣΤΗ-ΤΙΜΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ

BlueClub –Θύρα 3 « Π.Ντοκούζης»

Σε συσπείρωση καλεί τον κόσμο στο ματς με τον Τύρναβο καλεί ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

«Επειδή τίποτα δεν χάθηκε και η προσπάθεια όλων για την αγαπημένη μας ομάδα συνεχίζεται, καθήκον όλων μας είναι την Κυριακή στον αγώνα με τον Τύρναβο, να συμαπαρασταθούμε χωρίς ακρότητες μόνο με τη φωνή μας για να πάρουμε το τρίποντο. Η προσπάθεια συνεχίζεται απ’ όλους μας.

Πολύ δε περισσότερο από τους ανθρώπους που κρατούν την τύχη στα χέρια τους και την λειτουργία της ομάδας μας, την οποία θα ζήλευαν πάρα πολλές ομάδες.

Όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, μπορούμε να το πετύχουμε, μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Ποδοσφαιριστές μας εσείς στο γήπεδο κι εμείς στην κερκίδα, μια ομάδα, με έναν σκοπό, μια αποστολή, μια καρδιά.

Στα πόδια σας, στο μυαλό και στην καρδιά σας να ξέρετε ότι υπάρχει η ΝΙΚΗ.

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου»

Τα εισιτήρια καθώς και οδηγίες για τους φιλάθλους για το παιχνίδι με τον Τύρναβο

“Την Κυριακή 08/11/2015 και ώρα 15:00΄ στο γήπεδο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Τύρναβο.

Είναι το πρώτο -μετά την τιμωρία έδρας- παιχνίδι στη έδρα μας και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει για άλλη μία φορά την ομάδα.

Θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 13:00΄.

Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ.

Οι φίλαθλοι του Τυρνάβου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.

Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα (20) ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από την Παρασκευή 06/11/2015 και ώρες 19:00-22:00, το Σάββατο 07/11 από ώρες 10:00-14:00 και από 19:00-22:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα. Σημεία πώλησης είναι τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14) και το Cafe DOLCE (Φιλαδελφείας 73 & Λούλη Χρήστου).

ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ – ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ”.

Οι διαιτητές

Ο Ιωάννης Χανίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Τύρναβος. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ευστάθιος Μιχαηλίδης και Αργύρης Νταβέλας όλοι από την Ένωση Μακεδονίας.

Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις