Για την πρώτη νίκη στο Βελεστίνο ο Ρήγας με Αχιλλέα Νεοκ. (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Ρήγας υποδέχεται σήμερα στις 2 μ.μ. στο στάδιο του Βελεστίνου τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Μπορεί ο Ρήγας να τα πηγαίνει περίφημα εκτός έδρας, αλλά ως γηπεδούχος δεν έχει καταφέρει ακόμη να γευτεί…

…τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν οι «κυανόλευκοι» αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τότε μπορούν να το φέρουν στα μέτρα τους και να πανηγυρίσουν τη νίκη.
Στην προσπάθειά τους αυτή, θα έχουν ως σύμμαχο και τον φίλαθλο κόσμο του Βελεστίνου, που με τις θερμές του εκδηλώσεις μπορεί να αποτελέσει τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας.
Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Δημήτρη Σέττο, Αποστόλη Σφάκα και Παρασκευά Θεοδώρου.
Η αποστολή του Ρήγα είναι η κάτωθι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Μηλιάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας, έχοντας βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Αναστάσιο Φράγιο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Στέφανος Καλυβιώτης της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις