Κούγιας: Για τον μισό ποινικό κώδικα έχει κατηγορηθεί ο νέος ιδιοκτήτης του Βόλου

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, που ανέδειξε τον κ. Μπουτσικάρη ως νικητή με ψήφους 8-5, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δηλώσεις καταγγέλλοντας τις μισές ομάδες της κατηγορίας.

Αναφορά έκανε και στην ομάδα του Βόλου, εκφράζοντας την θέση πως έχει αλλάξει ήδη ιδιοκτησιακό καθεστώς και πως ο νέος ιδιοκτήτης έχει κατηγορηθεί για τον μισό ποινικό κώδικα διεθνώς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί με ψήφισαν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Με καταψήφισαν όλοι αυτοί που είναι εικονικοί ιδιοκτήτες. Επειδή μ’ αρέσει να μιλάω με ονοματεπώνυμα δεν θα ήθελα ποτέ να με ψηφίσει η Ξάνθη που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, δεν θα ήθελα να με ψηφίσει ποτέ ο Βόλος, που ανήκει σ’ έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει βγει στο προσκήνιο, αλλά έχει κατηγορηθεί για τον μισό ποινικό κώδικα διεθνώς και αποκρύπτουν αυτή την μεταβίβαση. Δεν θα ήθελα να με ψηφίσει ποτέ ο Παναιτωλικός που ουσιαστικά έχει αποκαλυφθεί από το προηγούμενο καλοκαίρι σε ποιον ανήκει και ευτυχώς όλοι αυτοί δεν με ψήφισαν. Αυτοί που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για τους δικούς τους επιχειρηματικούς σκοπούς, και μιλάω για τον κ. Αλαφούζο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει μέρος του ΣΚΑΪ στον Σαββίδη και να κάνει την διαχείριση του ΟΠΕΝ. Υπόσχεται καθημερινά συμβόλαια στις άστεγες ΠΑΕ. Θα με βρουν μπροστά τους.»

Δείτε το βιντεο με όλες τις δηλώσεις του κ. Κούγια

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις