Α2 πόλο: Με μειονέκτημα έδρας ο Βόλος θα κοντράρει το Περιστέρι για τα πλέι οφ

Από την ΚΟΕ ανακοινώθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ της Α2 πόλο στα οποία μετέχει και ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση. Η Ομοσπονδία αποφάσισε να αλλάξει την αρχική της απόφαση, σύμφωνα με την οποία η άνοδος θα κρινόταν σε ένα μόνο χιαστί παιχνίδι μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων.
Με τα νέα δεδομένα, η άνοδος θα κριθεί στις δύο νίκες (δηλαδή οι αντίπαλοι θα παίξουν δύο ή τρεις φορές μεταξύ τους), με πλεονέκτημα έδρας των πρώτων. Έτσι, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι με μειονέκτημα έδρας, αφού αν χρειαστεί τρίτο ματς θα γίνει στην Αθήνα. Στο ζευγάρι ΟΦΘ-ΑΕΚ, πλεονέκτημα έδρας θα έχουν οι Θεσσαλονικείς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 Ιουλίου, 6 Ιουλίου και 8 Ιουλίου (αν χρειαστεί), ενώ το Σάββατο 11/7 θα έχουμε μονούς αγώνες για την ανάδειξη πρωταθλητή και για τις θέσεις 3-4. Όλα τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς θεατές. Το πρόγραμμα:
Σάββατο 4/7: Περιστέρι-Βόλος (κολ. Περιστερίου, 16.00), ΟΦΘ-ΑΕΚ (κολ. Ποσειδώνιο, 19.30).
Δευτέρα 6/7: Βόλος-Περιστέρι (κολ. Βόλου, 17.00), ΑΕΚ-ΟΦΘ (κολ. Γλυφάδας, 14.30).
Τετάρτη 8/7 (αν χρειαστεί): Περιστέρι-Βόλος (κολ. Περιστερίου, 15.00), ΟΦΘ-ΑΕΚ (κολ. Ποσειδώνιο, 19.30).
Σάββατο 11/7: Ο τελικός για ανάδειξη πρωταθλητή και ο μικρός τελικός. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17.30, ενώ η έδρα του κολυμβητηρίου θα οριστεί όταν γίνουν γνωστά τα δύο ζευγάρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις