Έτοιμα τα πλάνα του Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό Β.

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (8/11) με μεσημεριανή προπόνηση στο βοηθητικό του ΕΑΚ η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι (9/11, 18.00) με τον Παναιγιάλειο στο Βόλο, για την 7η αγωνιστική της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα μέσω προβλημάτων, καθώς…

…πέντε βασικοί παίκτες θα απουσιάσουν (Λεόν, Φερνάντες, Ντάσιος, Γκουγκούδης και Ντεπέτρις), με τον Σούλη Παπαδόπουλο να καταστρώνει τα πλάνα για το πώς θα αγωνιστεί η ομάδα.
Αναμένονται αλλαγές ως προς τη διάταξη που θα έχει η ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αγωνιστεί φουλ επίθεση, για να πάρει το «τρίποντο» που έχει απόλυτα ανάγκη και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών που είχαν Λάρισα και Κέρκυρα.
Στην άμυνα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, με τον Ζέρη να αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ αντί του τραυματία Ντάσιου, ενώ «παίζεται» μία θέση στη μεσαία γραμμή, τη στιγμή που η ομάδα θα αγωνιστεί με δύο επιθετικούς (Διαμαντόπουλο και Γουόρντεν).
Μετά τη σημερινή προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις