Πανιώνιος και Σκιάθος μοιράστηκαν βαθμούς και …ημίχρονα

Δεν κατάφερε να αναδείξει νικητή το ματς ανάμεσα σε Πανιώνιο και Α.Ο. Σκιάθου, καθώς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό αλλά και από ένα ημίχρονο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και ουσιαστικά θα είναι και το μόνο που θα κρατήσουν από το τελικό 1-1.

Το πρώτο μέρος βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0, χάριν σε τέρμα που σημειώθηκε στο 40′ με τον Καραγεώργο να επωφελείται το γύρισμα του Πέτση από τα αριστερά και να σπρώχνει την μπάλα απλά στην κενή εστία. Η γενική εικόνα του πρώτου σαρανταπενταλέπτου ήταν μέτρια, καθώς μπορεί ο Πανιώνιος να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν είχαμε την αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες, πλην του γκολ αλλά και μερικά μακρινά σουτ από τους Αγγελή στο 27′ για λογαριασμό των γηπεδούχων, με την μπάλα να φεύγει ψηλά αουτ, αλλά και στο 33′ ο Σκέμπι έκανε το σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, χωρίς ωστόσο να ανησυχεί τον Ορφανό.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι, με σκοπό να βρουν το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα να πάρουν την κατοχή της μπάλας με το μέρος τους και να κάνουν το παιχνίδι τους. Η πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία που δημιούργησαν, μετουσιώθηκε σε γκολ καθώς στο 67′ ο Σκέμπι επωφελήθηκε την αδράνεια της άμυνας του Πανιωνίου να απομακρύνει την μπάλα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δ. Μιαρίτη και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Οι Νησιώτες φάνηκε πως πήραν ψυχολογικό προβάδισμα έπειτα από την εξελίξει της αναμέτρησης και λίγο έλειψε να φέρουν τούμπα το ματς. Συγκεκριμένα στο 70′ ο Σαρρής εκτέλεσε το φάουλ, από το ύψος του κέντρου με τον Ορφανό να χάνει το έλεγχο της μπάλας, που ευτυχώς δεν το πλήρωσε η ομάδα του, καθώς απομακρύνθηκε. Όπως επίσης και στο 73′ ο Ν. Μιαρίτης, έκανε από τα αριστερά την σόλο ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε σωτήρια με τα πόδια ο Ορφανός.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Ορφανός, Νικούδης, Κωστούλας, Καλατζής, Εμμανουήλ, Μοσχούδης, Καραγεώργος, Κ. Μ πασδάνης, Πέτσης, Φώτου, Αγγελής (42′ λ.τρ. Λυρίτσης)
Α.Ο. Σκιάθου: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Βεργίνης, Καμπουρέλης, Μπρέν, Μανωλιός, Μιστάκου, Σαρρής, Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

*Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις