Επιστροφές στον Βόλο ενόψει ΑΕΛ

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Οι πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου ο Έρικ Γέντρισεκ είναι μοιρασμένες, με τον Σλοβάκο επιθετικό να προέρχεται από τραυματισμό, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι άουτ.
Από εκεί και πέρα, επιστρέφουν στην ομάδα οι Θανάσης Γκαραβέλης, Χουάν Μουνίθ και Στέργιος Δημόπουλος. Το πιθανότερο είναι να τους δούμε και τους τρεις να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα, όπως και τον Κώστα Μπαλογιάννη, ο οποίος στο παιχνίδι με την Ξάνθη πέρασε στο ματς, ως αλλαγή, στα τελευταία λεπτά. Εφόσον ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο νεαρός μέσος, θα μείνει εκτός-πιθανότατα- ο Αγκούστο Μαξ, ενώ αν παίξει ως βασικός ο Δημόπουλος, τότε στον πάγκο θα καθίσει ο Διαμαντής.
Δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Χοακίν Τόρες, με τον Αργεντινό επιθετικό να μην έχει αγωνιστεί λεπτό στα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι άουτ, με Πανιώνιο και Ξάνθη. Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Τόρες σκόραρε για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα στο «AEL FC Arena» στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στις 30 Νοεμβρίου. Είχε ανοίξει το σκορ για τους «κυανέρυθρούς» για να ακολουθήσουν δύο τέρματα από την ΑΕΛ, από τους Φατιόν (πέναλτι) και Ντάουντα, που της έδωσαν τη νίκη με 2-1.
Οι «κυανέρυρθοι» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με την απόδοσή τους να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, αποκτώντας ρυθμό και με την τεχνική ηγεσία να δηλώνει ικανοποιημένη από την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις