Όπως και ’ναι, είναι ντέρμπι

Ντέρμπι αιωνίων απόψε στη Σούπερ Λίγκα. Το παρελθόν μας έχει αποδείξει πως όποια και αν είναι η εικόνα ή κατάσταση των δύο ομάδων, το μεταξύ τους παιχνίδι παραμένει ξεχωριστό και… πέφτουν κορμιά μέσα στο γήπεδο.

Ο λόγος για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο διεξάγεται για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, ενώ παράλληλα θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους για να γίνουν η τρίτη ομάδα που φτάνει σε αυτό το επίτευγμα.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δείχνουν πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για την ιστορία και τη φανέλα τους.

Άλλωστε, αυτό αποδείχθηκε από την αρχή των αγώνων κατάταξης, παρότι ουσιαστικά η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν έχει κάποιο κίνητρο για τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο των πλέι άουτ, υπάρχουν δύο αναμετρήσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει να μεγαλώσει τη μεταξύ τους διαφορά για την πρωτιά στο σχετικό πίνακα.

Οι Περιστεριώτες, από τη μεριά τους, θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη φέτος στους αγώνες κατάταξης.

Το άλλο ματς της ημέρας είναι το Ξάνθη-Παναιτωλικός, το οποίο παρά τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στην ακριτική πόλη θα διεξαχθεί κανονικά στα Πηγάδια, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που έμειναν στην Καβάλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις