Τριπλή ανανέωση στον Ρήγα

Τρεις παίκτες ανανέωσαν και παραμένουν στον Ρήγα και την νέα σεζόν. Πρόκειται για τον αμυντικό Χρήστο Σταματίου, τον πλάγιο χαφ  Άρντι Ζατσάι και  τον επιθετικό Δημήτρη Κουκουτσέλο.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ τρέχει αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κομμάτι του σχεδιασμού και της καλύτερης δυνατής οργάνωσης για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ένα από αυτά, αφορά τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα που παρέδωσε ο τεχνικός Κώστας Σταματίου, ο οποίος ενημέρωσε την διοίκηση, ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020.

Ανακοινώνεται, ότι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας, ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Πρόκειται για τον Χρήστο Σταματίου (αμυντικός), Άρντι Ζατσάι (πλάγιος χαφ), και Δημήτρη Κουκουτσέλο (επιθετικός).

Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία!

Τέλος, εκτός από τις ανανεώσεις, οι συνομιλίες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού συνεχίζονται καθημερινά. Η επιτροπή μεταγραφών, μέσω του Γεν. Αρχηγού Χρ. Τρίγκα, επικοινωνεί καθημερινά με αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένονται να ενταχθούν στο ρόστερ του ΡΗΓΑ από 1η Ιουλίου, που ξεκινά επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις