Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα φέρνει ο ερχομός του Αλέξη Παπακωνσταντίνου

Σε αναμονή της τελικής απόφασης για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα βρίσκονται άπαντες στη Νίκη Βόλου. Η επόμενη εβδομάδα κρίνεται κρίσιμη, όσον αφορά την επικείμενη αναδιάρθρωση καθώς έχουν δρομολογηθεί συναντήσεις εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο επικρατεί πίστη και αισιοδοξία πως η ομάδα θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα σεζόν και περιμένουν την τυπική ανακοίνωση ώστε να ολοκληρώσουν το σχεδιασμό που έχει ήδη αρχίσει, πριν ακόμη τελειώσει η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο σχεδιασμός που έχει ήδη αρχίσει θα πάρει επίσημη μορφή με τον ερχομό στον Βόλο, του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ημέρες και αφού ολοκληρωθεί η απαραίτητη απομόνωση-καραντίνα λόγω του ότι έρχεται στην Ελλάδα από την Αγγλία, θα έρθει στον Βόλο, για να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της ομάδας.

Εκτός της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη, που αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της ομάδας, αναμένεται άμεσα να κλειστεί το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανανέωση με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ θεωρείται δεδομένη, ενώ ήδη έχουν μπει στο στόχαστρο οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι που θα ισχυροποιήσουν το σύνολο που πρωταγωνίστησε στη μετά Χοβέ εποχή.

Εκτός του αγωνιστικού σχεδιασμού ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, σε συνεργασία με τον Βασίλη Βενέτη, σχεδιάζουν την «ενίσχυση» και στο κομμάτι της διοίκησης, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το Δ.Σ. της ΠΑΕ σε τομείς που θεωρούν ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Το βέβαιο είναι πως ο Ιούλιος αναμένεται «θερμός» σε όλα τα μέτωπα για τη Νίκη Βόλου καθώς η κυανόλευκη διοίκηση θέλει να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα του προγραμματισμού της, σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν που τα γεγονότα την υποχρέωσαν να ξεκινήσει από θέση ουραγού…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις