Τελειώνει και επίσημα ο Γεωργιάδης από τη Βέροια

Με… αναμμένες τις μηχανές περιμένουν στη Βέροια την επίσημη ανακοίνωση για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, προκειμένου να προχωρήσουν στο στήσιμο της νέας ομάδας, η οποία όπως όλα δείχνουν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ήδη την εβδομάδα που μας πέρασε, οι άνθρωποι της ομάδας «έκλεισαν» τις οικονομικές εκκρεμότητες, που λόγω του κορωνοϊού δημιουργήθηκαν, από την περίοδο που τόσο άδοξα τελείωσε, αφού συμφώνησαν με όλους τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για τις σχετικές μειώσεις των συμβολαίων τους.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει η συνάντηση με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη, με τον οποίο είναι σίγουρο ότι θα λυθεί η συνεργασία. Άλλωστε αν όλα κυλούσαν ομαλά και τελείωνε το πρωτάθλημα στα τέλη Μαρτίου, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός θα αποτελούσε παρελθόν από τότε, αφού αυτή ήταν η απόφαση της διοίκησης, ύστερα από την άσχημη πορεία της ομάδας και της αδυναμία της να κυνηγήσει την άνοδο. Αναδιάρθρωση, πάντως, αναμένεται να γίνει σε όλο το τεχνικό τιμ.

Είναι σίγουρο ότι η “Βασίλισσα” θα πάει σε μια λύση προπονητή, που θα διαθέτει πολύ περισσότερη εμπειρία και γνώση των κατηγοριών αυτών. Ήδη, όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, στην “πιάτσα” κυκλοφορούν κάποια δυνατά ονόματα, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, ούτε και διαψεύδεται από τους ανθρώπους της Βεροιώτικης ΠΑΕ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γενικό – Τεχνικό διευθυντή, που κατά προτίμηση θα είναι το ίδιο πρόσωπο στις δύο αυτές θέσεις. Υπάρχουν σκέψεις και μάλιστα γίνονται κινήσεις, προκειμένου να προσληφθεί κάποιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου έμπειρος και με προσωπικότητα, για να μην επαναληφτούν τα λάθη του παρελθόντος.

Τέλος, σε ότι αφορά το ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού, δεν θα αργήσει και αυτό να ξεκινήσει. Ήδη λίγο έως πολύ, όλοι γνωρίζουν ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα και ποιοι θα παραμείνουν. Απλά μένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ανεξάρτητα από τον χρόνο, που όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν, το σίγουρο είναι ότι, η Βέροια στοχεύει ψηλά και αυτή την περίοδο και ότι οι άνθρωποί της θα την ενισχύσουν σημαντικά σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Πηγή: kerkidasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις