Έτοιμη να δώσει 8 εκατ. ευρώ για Μπάρκα η Σέλτικ

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα δείχνει η Σέλτικ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα στη Σκωτία, το οποίο αναφέρει πως ο σύλλογος της Γλασκώβης μπορεί να δώσει τα 8 εκατ. ευρώ που θα ήθελαν στην ΑΕΚ για την παραχώρηση του διεθνούς τερματοφύλακα.

«Ο Βασίλης Μπάρκας είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της Σέλτικ. Η ΑΕΚ, στην οποία ανήκει, μοιάζει πλέον πιο πρόθυμη για να πουλήσει κάποιον παίκτη από το ρόστερ της μετά την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού. Ο Μπάρκας δείχνει η κατάλληλη περίπτωση για εκείνον. Η Σέλτικ θα μπορούσε να αγοράσει τον διεθνή γκολκίπερ για περίπου 8 εκατ. ευρώ. Βρίσκεται στην αναζήτηση για έναν τερματοφύλακα εδώ και καιρό με τον Φρέιζερ Φόστερ να αποχωρεί επιστρέφοντας στη Σάουθάμπτον. Αν στη συνέχεια η Σέλτικ θελήσει να πατήσει γκάζι για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο Μπάρκας δείχνει ο εκλεκτός», αναφέρει σχετικά το σάιτ tbrfootball.

Σύμφωνα με τη Live Sport, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση για τον Μπάρκα στην ΑΕΚ, η οποία θα συναινούσε μόνο αν καλυφθεί οικονομικά από κάποια ομάδα. Και κάποιοι μέσα στην «Ένωση» θεωρούν ότι μπορεί να έρθει πρόταση για τον Έλληνα πορτιέρο της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις