Παρελθόν ο Χρήστος Κερατίδης από τον Πύρασο

Παρελθόν από τον Πύρασο αποτελεί ο Χρήστος Κερατίδης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που ήταν και προπονητής στην ακαδημία του συλλόγου, αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε άλλη πόλη. Ο σύλλογος της Νέας Αγχιάλου τον αποχαιρέτησε με την κάτωθι ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας αποχαιρετάει έναν πολύτιμο συνεργάτη της και φίλο, τον Χρήστο Κερατίδη ο οποίος για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από την πόλη μας. Ο γυμναστής στο επάγγελμα, Χρήστος εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδος στη φετινή δύσκολη από κάθε άποψη σεζόν, υπήρξε -κυρίως- προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πυράσου τα τελευταία χρόνια.
Με το ήθος και τη δουλειά του, κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας, της διοίκησης του Πυράσου, των μικρών αθλητών, των γονιών τους, των αντιπάλων προπονητών. Άπαντες έχουν μόνο καλά λόγια να πούνε για την αγάπη με την οποία φρόντισε τα παιδιά της ακαδημίας μας όλο αυτό το διάστημα, πάντα με άψογη συμπεριφορά εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν φίλε Χρήστο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα προσωπικά και επαγγελματικά σου σχέδια. Μια φορά Πύρασος, για πάντα Πύρασος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις