Τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας διεκδικεί ο Αιολικός στους εφήβους

Τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας στους εφήβους θα διεκδικήσει ο Αιολικός Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Για μία ακόμη φορά ο Αιολικός Βόλου πρωταγωνιστεί και εκπροσωπεί το Νομό Μαγνησίας στις αναπτυξιακές ηλικίες του μπάσκετ. Από την ίδρυση του ( 2013 ) παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία στους  παίδες και εφήβους. Συγκεκριμένα από το 2013-2020 η παιδική του ομάδα, στέφθηκε δύο φορές πρωταθλήτρια στο Ν. Μαγνησίας δύο φορές δευτεραθλήτρια και μια δευτεραθλήτρια  Θεσσαλίας. Η εφηβική ομάδα πρωταθλήτρια  Θεσσαλίας το 2017-18  συμμετείχε  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Το 2018-19 η εφηβική ομάδα  ήταν πάλι πρωταθλήτρια Ν. Μαγνησίας όπως και φέτος 2019-20  κερδίζοντας τον Γ.Σ.Β. στον τελικό.

Αντίπαλη ομάδα για τον Αιολικού θα είναι  η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από τον  ημιτελικό  μεταξύ της πρωταθλήτριας της Λάρισας και των Τρικάλων. Οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ του Αιολικού Βόλου και  φιλοδοξούν για μια ακόμη φορά να φέρουν την ομάδα τους  στην κορυφή της Θεσσαλίας είναι: ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ-ΝΑΣΙΚΑΣ ΘΑΛΗΣ-ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΣΜΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΑΣΩΝΑΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΤΣΙΑΠΡΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΚΙΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΓΑΛΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ –ΧΟΡΜΟΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

Ο  μεγάλος τελικός για τον πρωταθλητή Θεσσαλίας  θα διεξαχθεί 17 ή 18 Ιουλίου σε ουδέτερο γήπεδο ανάλογα με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση. Το Δ.Σ. συγχαίρει του αθλητές του  που με κόπο και θυσίες έφθασαν για μια ακόμη φορά  στον τελικό Θεσσαλίας. Σημειώνεται ότι οι έφηβοι  ήταν αήττητοι στο πρωτάθλημα του Ν. Μαγνησίας.

Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της ακαδημίας του Αιολικού κ. Σαμαρά Αντώνη και στους προπονητές της ομάδας  κ.κ .Μάνο Αντώνη, Τραγουδάρα Αντώνη, Δεμίρη Κωνσταντίνο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”.