Έδωσαν τα χέρια Ολυμπιακός Β. και Βαζάκας

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την έναρξη της συνεργασίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γιώργο Βαζάκα. O έμπειρος προπονητής συζήτησε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.
Θυμίζουμε, πως τελευταία φορά που κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ήταν την περίοδο 2013-14. Ο Γιώργος Βαζάκας τα δύο τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στον Ασπρόπυργο, ο οποίος υπό τις οδηγίες του ανέβηκε στη Φούτμπολ Λιγκ την περίοδο 2018-19, ενώ και τη φετινή χρονιά κοουτσάρισε την ομάδα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Τελικά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού δεν θα είναι ο Ηλίας Σολάκης, καθώς όπως φαίνεται, δεν θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ των «ερυθρολεύκων» και τη νέα χρονιά.
Όσον αφορά το «χτίσιμο» της ομάδας, αυτό θα γίνει άμεσα και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει και το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Ακόμη και μ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές που συζήτησαν οι διοικούντες την ΠΑΕ, από το περσινό ρόστερ, δεν έχει επέλθει καμία οριστική συμφωνία. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι θετικοί στο να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα και περιμένουν να δουν την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.
Τα μεταγραφικά θέματα θα απασχολήσουν τη διοίκηση, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα είναι ο Θωμάς Μακρής. Απομένει να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του στην ομάδα και στο πόστο που είχε την περίοδο 2018-19, τη χρονιά που ο Ολυμπιακός ανέβηκε από τη Γ’ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών, που να έχουν εμπειρία, αλλά και φιλοδοξίες να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα και να πάνε ακόμη ψηλότερα. Είναι γεγονός, πως υπάρχουν κενά σε όλες τις γραμμές, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να καλούνται να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, σε μια δύσκολη οικονομική χρονιά για όλες τις ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις