Γρηγορίου: «Θέλαμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την παραμονή»

Η ΑΕΛ επικράτησε του Βόλου με 3-1, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στα φετινά πλέι άουτ. Ο προπονητής των “βυσσινί”, Μιχάλης Γρηγορίου, στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Οι δύο ομάδες προέρχονταν από αντίστροφες ψυχολογίες, εμείς είχαμε ηττηθεί από τον Παναιτωλικό και ο Βόλος είχε κερδίσει την Ξάνθη. Θέλαμε να επανέλθουμε στις νίκες και όλη η εβδομάδα ήταν αγχωτική. Θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε την σωτηρία στο 99% και μετά να δούμε κάποια παιδιά και να γίνουμε μια καλύτερη ομάδα.

Το πρώτο 25λεπτο ήμασταν αγχωμένοι και ο Βόλος προηγήθηκε και έκανε και κάποιες ευκαιρίες. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε δεχτεί γκολ από τον Αστέρα και τώρα καταφέραμε να το πετύχουμε εμείς. Μας βοήθησε να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία και πήραμε τη νίκη με ανατροπή κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά κόντρα στο Βόλο», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Για την παρουσία του Τόρζε και του Μπούστος τόνισε ότι: «Ο Τόρζε είναι ένα παιδί με τεράστιες παραστάσεις δουλεύει και έχει κίνητρο καθημερινά, όπως και ο Μπούστος. Η εμφάνιση του Γκάμπριελ είναι αντιπροσωπευτική της αξίας του και για αυτό τον πήραμε για να μας βοηθήσει στο μέλλον».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις