Στις 11 Νοεμβρίου αποφασίζει η Νίκη για την εκκαθάριση της ΠΑΕ

Την ερχόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί  Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί και αναμένεται να ληφθεί απόφαση για το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής…

 

…Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 18:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.
3. Τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας του συλλόγου και εναρμόνισή του με τον νέο αθλητικό νόμο
4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης

Η γενική συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του συλλόγου, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν ως νέα μέλη ή να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00.