Ισοπαλία για Δήμητρα στην Ευξεινούπολη, 1-1 με τον Διαγόρα

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε σήμερα (Κυριακή, 8/11), η Δήμητρα, σε εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 3.00 το μεσημέρι και διεξήχθη στο Γήπεδο Ευξεινούπολης για την 1η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Το γκολ του Διαγόρα πέτυχε ο Λουφόπουλος στο 15΄, ενώ το τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Φιλατζικιώτης στο 40΄.

Ο Διαγόρας ευτύχισε να προηγηθεί στο 15΄ του πρώτου ημιχρόνου. Στην αρχή της φάσης, ο Καραπλιάγκος έπιασε το σουτ, το οποίο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκιούρκη, με τον Λουφόπουλο να πιάνει στην επαναφορά την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, η Δήμητρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ του Φιλατζικιώτη. Από εκείνο το χρονικό σημείο, μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Γκιούρκης, Νικηφοράκης, Ξηρομερίσιος, Μπέης (45΄ Βογιατζής), Επίσκοπος, Φιλατζικιώτης, Παυλίδης, Θωμαΐδης, Ποζιόπουλος (80΄ Παρίσης), Μαντάρας, Σιαμέτης (62΄ Μαστακούλης)

Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Λουφόπουλος, Γιώργης, Καρατζιώλης, Καπούλας, Καραπλιάγκος (72′ Κάρρος), Γκοντόλος (67′ Τριχόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις