Οι όμιλοι στην Α1 ΕΣΚΑΘ της νέας περιόδου

Από την ΕΣΚΑΘ έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα απαρτίζουν τους δύο ομίλους της Α1 κατηγορίας για τη σεζόν 2020-21. Κάθε γκρουπ έχει από 11 ομάδες, με αυτές της Μαγνησίας να έχουν τοποθετηθεί στο πρώτο. Αναλυτικά:
1ος ΟΜΙΛΟΣ: Αγριά ή Αμπελώνας, Νίκαια 2012, Ίωνας, Αιολικός Βόλου, Σπάρτακος Λάρισας, Γ.Σ. Βόλου, Κεραυνός Λάρισας, Α.Ε.Β. Διμηνίου, Ελευθεριακός, Ανάληψη, ΕΑΛ ή Ανόρθωση.
2ος ΟΜΙΛΟΣ: Γ.Σ. Σοφάδων, Α.Ο. Τρίκαλα, ΑΕΛ, Α.Ο. Καλαμπάκας, Φοίβος Λάρισας, Άρης, Μύτικας Λάρισας, Γ.Σ. Νίκαιας, Δαναοί Τρικάλων, Γ.Σ. Ελασσόνας, Νέος Κεραυνός Λάρισας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ (Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη», Μυτιλήνης-Χαλκηδόνας, Τ.Κ. 38446, Βόλος), το αργότερο μέχρι τις 17 Ιουλίου 2020 και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τους κανονισμούς της ΕΟΚ (άρθρο 29). Κάθε σωματείο μαζί με τη δήλωση συμμετοχής θα υποβάλει στην ΕΣΚΑΘ και το έγγραφο με το οποίο του παραχωρήθηκε το κλειστό γήπεδο που προτείνει.
Στο μεταξύ, από την ΕΣΚΑΘ γνωστοποιήθηκε ότι στο πλαίσιο των οδηγιών για τον Covid-19, η αποστολή της κάθε ομάδας θα απαρτίζεται από 20 άτομα. Επειδή τα αποδυτήρια των κλειστών γυμναστηρίων θα παραμείνουν κλειστά, θα πρέπει οι παίκτες να προσέρχονται με τις στολές των ομάδων τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις