Επιστροφή με νίκη για Απόλλων, 2-1 τον Άθλο

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΘ, ο Απόλλων Καναλίων, ο οποίος επικράτησε του Άθλου με 2-1. Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 3.00 το μεσημέρι και διεξήχθη στο Γήπεδο Καναλίων για την 1η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Τα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν ο Λαρίσης και ο Τσιουρής, ενώ το μοναδικό γκολ του Άθλου σημείωσε ο Νικολάου.

Ο Απόλλων πήρε κεφάλι στο σκορ με το καλημέρα. Στο 1΄ ο Πέτσης έδωσε ωραία τη μπάλα στον Λαρίση, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 46΄ ο Τσιουρής με ωραίο πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Άθλος ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Νικολάου στο 70΄.

Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Ψήφος, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Λαρίσης (85′ Παπακώστας), Κόκκαλης, Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης (74′ Λαγονικός), Κελεσίδης (67′ Λιάκος)

Άθλος:
Μέμος, Δήμας, Δημόπουλος, Δάρας, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης (82′ Τσεκρέζης), Φάτσης (62′ Νικολάου), Καραδήμας, Χρυσοστομίδης, Κακλιάς (62′ Επίσκοπος), Ξηροκώστας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις