Α. Κούρτογλου: Θα συνεχίσουμε στον Αλμυρό αυτό που αφήσαμε στη μέση

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, ως γνωστόν, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γ.Σ. Αλμυρού και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των συζητήσεών του με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Αλμυρού: «Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως κάθε προπονητής θέλει να εργάζεται στον ΓΣΑ. Είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα, που μετέχει επιτυχώς τα τελευταία χρόνια στη Γ’ Εθνική.
Ήταν και δική μου επιθυμία να παραμείνω διότι αφήσαμε κάτι στη μέση πέρυσι. Θα συνεχίσουμε από το σημείο που σταματήσαμε, έστω και αν επικρατούν πλέον άλλες συνθήκες. Ο κορωνοϊός έφερε τα πάνω-κάτω στον αθλητισμό, οπότε όλοι οι εμπλεκόμενοι ευελπιστούμε να γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα και φυσικά να παραμείνουμε υγιείς».
Σε ερώτηση για το στόχο που θα έχει η ομάδα του στο επόμενο πρωτάθλημα, ο προπονητής των «κυανολεύκων» μας είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να θέσουμε συγκεκριμένο στόχο. Ας περιμένουμε πρώτα τον καταρτισμό των ομίλων, για να δούμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί μας και φυσικά ας περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φυσικά, ο Γυμναστικός είναι μία ομάδα που πρέπει σε κάθε κατηγορία να πρωταγωνιστεί. Το πόσο ψηλά θα μπει ο πήχης θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις