Για δύο αποτελέσματα στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, δεν θέλει να αποκλειστεί από το Κύπελλο και για να μην γίνει αυτό καλείται να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα.

«Ερυθρόλευκοι» και «ασπρόμαυροι» συγκρούονται απόψε (21:30) στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για δυο αποτελέσματα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ετοιμάσει ένα πλάνο υπομονής προκειμένου να φύγει χωρίς να ηττηθεί, καθώς εφόσον συμβεί αυτό τότε θα χάσει και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παίξει με τρεις χαφ για να καλύπτουν τρύπες και να έχουν περισσότερα τρεξίματα, με την ενδεκάδα να είναι ως εξής:

Πασχαλάκης στο τέρμα,  Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης η τετράδα στην άμυνα, με τους Εσίτι, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί να συμπληρώνουν την τριάδα στα χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Άκπομ και στα άκρα οι Βιεϊρίνια και Λημνιός, με τον Πέλκα να έχει κι αυτός ελπίδες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Οι παίκτες που συμπληρώνουν την αποστολή του Δικεφάλου του βορρά είναι οι Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μιχάι και Μπίσεσβαρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις