Ένας αγώνας πριν τον τελικό για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διεκδικεί τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, και βρίσκεται… έναν αγώνα μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (19:00, Cosmote Sport 2).

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να φτάσουν κοντά στην πρώτη τους επιτυχία, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα σήμερα επί του Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τη νίκη τους με 2-1 στο ΟΑΚΑ πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Μάσιμο Καρέρα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη μέσα στην έδρα των Θεσσαλονικέων.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κρίστιτσιτς, με εσωτερικούς μέσους τον Σιμάνσκι και τον Μάνταλο. Στα δεξιά θα είναι ο Βέρντε, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή θα παίξει ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Οικονόμου, Λάτσι, Χούλτ, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις