Με προβλήματα, αλλά και ψυχή ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ

Κόντρα σε απουσίες, προβλήματα τραυματισμών και την απουσία του κόσμου του από τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Άρης (19:00, Cosmote Sport 2).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα πριν ξεσπάσει η πανδημία, ώστε να περάσουν εκείνοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 50 χρόνια!

Τα προβλήματα, όπως προαναφέραμε, δεν λείπουν για τους «κίτρινους», αφού δεν υπολογίζονται οι Βέλεθ-Σόουζα και ο Ένινγκ καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να παρατάξει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Την εστία των «κίτρινων» θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σάσα, Δεληζήσης, Ροζ και Κόρχουτ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Τόνσο και ο Ματίγια, με τον Γκάμα και τον Φετφατζίδη στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έμαν, Τσιλιγγίρης, Λάρσον, Ντιγκινί, Αμπού Μπα, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις