TV: Οι ταινίες της Τετάρτης (24/06)

Στις 21:00 το STAR προβάλει το βιογραφικό δράμα «Μαζί έως της κορυφή». Ο Ντουράν, γνωστός και ως «Χέρια από Πέτρα» για την δριμύτητα των χτυπημάτων του, απέδρασε από την φτωχική του ζωή και αγωνίστηκε για πέντε δεκαετίες, κερδίζοντας 103 από τους 119 αγώνες του, αλλά έμεινε στην ιστορία για τον σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο εγκατάλειψε τον πιο κρίσιμο αγώνα της καριέρας του.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την κωμωδία «Ξαναγύρισε ο μπαμπάς». Για χάρη των παιδιών τους, ο Ντάστι (ο βιολογικός μπαμπάς) και ο Μπραντ (ο θετός μπαμπάς) έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν αρμονικά. Όλα αυτά, μέχρι που ο τσαμπουκάς μπαμπάς του Ντάστι και ο αφελής πατέρας του Μπραντ καταφθάνουν στην πόλη και φέρνουν το απόλυτο χάος στην οικογένεια. Καθώς οι παλιές αντιπαλότητες δημιουργούν νέα προβλήματα, η σύμπραξη των Ντάστι και Μπραντ θα μπει στην τελική δοκιμασία σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία η οποία δίνει νέο νόημα στον όρο «μεικτή οικογένεια».

Στις 23:50 ο ALPHA προβάλει την κωμική περιπέτεια «Kung Fu Yoga». Ο Τζακ, ένας διακεκριμένος καθηγητής αρχαιολογίας αποφασίζει να ενώσει δυνάμεις με την νεαρή Ινδή καθηγήτρια, Ασμίτα, προκειμένου να ανακαλύψουν τον χαμένο θησαυρό ενός αρχαίου βασιλείου της Ινδίας, κοντά στο Θιβέτ. Σύντομα όμως διαπιστώνουν ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί περισσότεροι, γεγονός που περιπλέκει την αποστολή τους και τους φέρνει αντιμέτωπους με πλήθος τυχοδιώκτες, απατεώνες και κατασκόπους. Οι περιπέτειές τους θα οδηγήσουν την ομάδα του Τζακ και της Ασμίτα όχι μόνο σε άγνωστες περιοχές, αλλά και σε πρωτόγνωρες εμπειρίες, που θα δοκιμάσουν την αντοχή τους…

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τετάρτη  (24/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:15 Ο μάγκας με το τρίκυκλο – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Μαζί έως την κορυφή – Ξένη ταινία – STAR

21:00 Watchmen – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Τρεις γάμοι σε ένα μήνα – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

22:00 Ξαναγύρισε ο μπαμπάς – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:05 Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:15 X-MEN: Η αρχή – Ξένη ταινία – STAR

23:50 Kung Fu Yoga – Ξένη ταινία – ALPHA

00:00 Πέντε χιλιάδες ψέματα – Ελληνική ταινία – MEGA

01:30 Οι εκδικητές – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις