Λ. Μπακάλης: Το γκολ του Γουτούλη «ξεκλείδωσε» το ματς

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Λάκης Μπακάλης, μετά το τέλος της εντός έδρας νίκης της ομάδας του με 2-0 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου ανέφερε πως η ομάδα του ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ τόνισε ότι από τη στιγμή που έμειναν με παίκτη λιγότερο, οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να ασφαλίσουν το προβάδισμα τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Θέλω να ξεκινήσω συγχαίροντας τους παίκτες μου για την πολύ καλή τους εμφάνιση, αλλά και γενικότερα για την αγωνιστική τους παρουσία στα δύο τελευταία ματς. Ήμασταν αρκετά καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία συγκροτημένη ομάδα, που έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. ”Ξεκλειδώσαμε” το ματς με το ωραίο γκολ του Γουτούλη και από κει και πέρα είχαμε πιο εύκολο έργο, ιδιαίτερα μετά και το δεύτερο τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε από το 60′ με 10 παίκτες και εκεί κοιτάξαμε να κάνουμε σωστή διαχείριση στο παιχνίδι για να ασφαλίσουμε το προβάδισμα. Κλείσαμε τους χώρους και παρότι η Νεοκαισάρεια είχε την κατοχή της μπάλας, εμείς ήμασταν αυτοί που χάσαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για ένα ακόμη τέρμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις