Ολυμπιακός Β.: Άμεσα ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή

Όλα είναι ανοιχτά στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Παρότι ο Γιώργος Βαζάκας φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, φαίνεται πως η διοίκηση συζητά και με άλλους προπονητές και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.
Διοικητικοί κύκλοι υποστήριζαν χθες, πως το ζήτημα του προπονητή είναι άμεσης προτεραιότητας, δίχως ακόμη να έχει κλείσει. Αυτό που τονίζουν είναι, πως ο προπονητής που θα έρθει στην ομάδα θα είναι ικανός για να αλλάξει επίπεδο ο Ολυμπιακός Βόλου.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ συζητούν με προπονητές έμπειρους, οι οποίοι έχουν δουλέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, δείχνοντας έργο και επιδιώκουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται σε επαφή και τέσσερις προπονητές, χωρίς όμως να έχουν δώσε τα χέρια με κάποιον. Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή.
Από εκεί και πέρα, μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή, θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει η διοίκηση από το περσινό ρόστερ. Ως γνωστόν, οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και οι περισσότερες παίκτες είναι θετικοί στο να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα και τη νέα χρονιά.
Στον Ολυμπιακό κινούνται και στο μεταγραφικό τομέα και ήδη έχει καταρτιστεί λίστα με ονόματα παικτών που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ εξετάζονται και αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό.
Όσον αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης, μπορεί τίποτα επίσημο να μην βγαίνει προς τα έξω, ωστόσο, αυτό που ακούγεται ολοένα και πιο έντονα καθημερινά και μάλιστα από χείλη παραγόντων της ΕΠΟ, οδεύουμε ολοταχώς προς τη δημιουργία μιας Β’ Εθνικής κατηγορίας, χωρισμένης σε δύο ομίλους (βόρειο και νότιο), με γεωγραφικά κριτήρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις