TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (25/06)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Δια πυρός και σιδήρου». Βασισμένο εν μέρει σε αληθινή ιστορία και ίσως η καλύτερη ταινία με την υπογραφή του Τόνι Σκότ, το Δια Πυρός Και Σιδήρου περιγράφει την ιστορία του Τζον Κρίζι, πρώην δολοφόνου της CIA, ο οποίος ταξιδεύει στο Μεξικό για να προστατέψει ένα μικρό εννιάχρονο κοριτσάκι, την Πίτα. Μεταξύ τους αναπτύσσεται μια ζεστή σχέση η οποία διακόπτεται απότομα όταν κάποιοι καταφέρνουν να απάγουν την μικρή, προκαλώντας την οργή του Κρίζι, ο οποίος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την μικρή και να εκδικηθεί αυτούς που είχαν σχέση με την απαγωγή!

Στις 22:00 η ΕΡΤ2 θα δείξει την βραβευμένη κωμωδία «Η μαφία σκοτώνει μόνο το καλοκαίρι». Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Αρτούρο, ενός παιδιού που γεννήθηκε στο Παλέρμο την ημέρα που ο αρχηγός της Μαφίας ανέλαβε δήμαρχος! Το Παλέρμο, στο οποίο μεγάλωσε, είναι μια πόλη κυριαρχημένη από τη Μαφία, τη δεκαετία του 1970. Ο Αρτούρο θέλει να κερδίσει την καρδιά της παιδικής του φίλης της Φλόρα και θα κάνει τα πάντα για να τη γοητεύσει. Ωστόσο, αντίθετα με την πλειοψηφία, ο Αρτούρο αρνείται να συμπορευτεί με τις δράσεις της Μαφίας. Τελικά, το πείσμα του Αρτούρο χωρίζει για λίγο το ζευγάρι, το οποίο ξανασυναντιέται το 1992, έπειτα από πολλές αποκαλύψεις για τη Μαφία κι όταν τελικά η Φλόρα αντικρίζει την τραγική πραγματικότητα του Παλέρμο.

Στις 23:15 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «John Wick». Αποσυρμένος πέντε χρόνια από την ενεργό δράση, ο εκτελεστής της μαφίας Τζον Γουίκ αναγκάζεται να στραφεί εναντίον του παλιού αφεντικού του, ενός Ρώσου αρχιγκάνγκστερ, όταν ο γιος του τελευταίου κλέβει το αυτοκίνητο και σκοτώνει το σκύλο του.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη  (25/06) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:15 Τα παιδιά της πιάτσας  – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Ο Θύμιος τα έκανε θάλασσα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Δια πυρός και σιδήρου – Ξένη ταινία – Open TV

21:00 Central Intelligence – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Η μαφία σκοτώνει μόνο το καλοκαίρι – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

22:00 Λευκοί ιππότες – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

23:15 John Wick – Ξένη ταινία – STAR

00:00 Ο ταξιτζής – Ξένη ταινία – MEGA

01:30 Απόλυτη διαγραφή – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις