Βελιτζέλος: «Στο ίδιο έργο θεατές»

 Στα δύο πρόσωπα που εμφάνισε για ακόμη μία φορά η ομάδα του, στάθηκε ο ο Κώστας Βελιτζέλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης Νίκη Βόλου – Τύρναβος. Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε πως παρά το κακό αποτέλεσμα, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα ενώ η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ώρα περισυλλογής και όχι δικαιολογιών. Αναλυτικά:

«Για μία ακόμα φορά, από την ημέρα που ήρθα, διακρίνω διαφορά στην απόδοσή μας από το πρώτο, στο δεύτερο μέρος. Για εμάς, που βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα, γνωρίζουμε τι φταίει και δεν αποδίδουμε τα αναμενόμενα, αλλά δε θα ήταν καλό να τα αναφέρουμε και παρά έξω, γιατί θα πουν ότι ψάχνουμε για δικαιολογίες. Σίγουρα, όταν έχεις τόσο κόσμο να σε ακολουθεί παντού κι εσύ με τα αποτελέσματα τον απογοητεύεις, είναι ένα επιπλέον πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και για περίπου 30′ λεπτά στο δεύτερο, βάλαμε τη μπάλα πολλές φορές μέσα στην περιοχή του Τυρνάβου δυστυχώς όχι κάθετα, που είναι μια επιδίωξη της ομάδας για να μπει, κυρίως με πλαγιοκοπήσεις. Πολλές φορές φτάσαμε είτε από λάθος timing στην κίνηση μέσα ή να μη σημαδέψουμε σωστά βρεθήκαμε με τα δίχτυα δυο και τρεις φορές φάτσα και δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα απλό σπρώξιμο τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν ξέρω για τη φάση του πέναλτι, δεν έχω εικόνα. Ήταν άνθρωπος μπροστά μου και δεν μπόρεσα να δω ξεκάθαρα. Σίγουρα είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία ο Τύρναβος με το δοκάρι που οι αλληλοκαλύψεις μας δεν λειτούργησαν σωστά και έβγαλε φάση ξεκάθαρη για γκολ.

Εννοείται όταν φτάνει το παιχνίδι στο 94′ – 95′ οτιδήποτε και να έγινε – δεν ξέρω για το γκολ θα το δούμε στην τηλεόραση και θα κρίνουμε. Πάντως το παλέψαμε μέχρι εκεί κάναμε δυο τρεις φάσεις ακόμα και μετά το 90′ για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά από την ημέρα που ήρθα, με ελαφρά βελτίωση σήμερα στην εικόνα της ομάδας στα δύο ημίχρονα. Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα κάτω και με πολύ περισσότερη δουλειά και ηρεμία που δυστυχώς δεν υπάρχει και δεν υπάρχει γιατί η ομάδα παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια και το παρακάτω. Είναι ώρα περισυλλογής και όχι δικαιολογιών.

Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, δεν έχει κριθεί τίποτα για τη Νίκη ακόμα. Αν νόμιζα πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δε θα ήμουν εδώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τυρνάβου, δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο, κι όχι μπάλα. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες ομάδες σαν κι αυτήν στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις