Άμεσα η ανακοίνωση προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου

Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι συζητήσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ με τους προπονητές που είναι στη λίστα βρίσκονται στην τελική ευθεία.
Θυμίζουμε, πως τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα είναι αυτά των Γιώργου Βαζάκα και Περικλή Αμανατίδη. Ο πρώτος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ασπρόπυργο και έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπου και συζήτησαν το θέμα της συνεργασίας για τη νέα χρονιά, χωρίς να υπάρξει κάποια συμφωνία.
Όσο για τον Αμανατίδη, μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον μεγαλομέτοχο των Τρικάλων, Ηλία Αϊβάζογλου, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά, με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να αναζητεί, πλέον, τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.
Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος την περίοδο 2018-19 είχε οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη Φούτμπολ Λιγκ, βλέπει με θετικό μάτι τη επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους», ενώ και οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν σε εκτίμηση τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος πέρυσι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ως πρωταθλητής.
Παράλληλα με το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν και τις κινήσεις τους, όσον αφορά τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές. Έχει γίνει, ως γνωστόν, μια πρώτη συζήτηση με 10 ποδοσφαιριστές του περσινού βασικού κορμού, δίχως όμως να έχει επέλθει οριστική συμφωνία με κάποιους από αυτούς. Οι περισσότεροι είναι θετικοί στο να συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα χρονιά. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, περιμένουν να κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή, προκειμένου σε συνεργασία μαζί του να προχωρήσουν και οι ανανεώσεις συμβολαίων.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, υπάρχει μία λίστα με ποδοσφαιριστές, τόσο από την ελληνική, όσο και την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, την οποία και εξετάζουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να… ψωνίσουν από «πάνω ράφι», αν και η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη και θα υπάρξουν πολλοί ποδοσφαιριστές ελεύθεροι και σε προσιτή τιμή για τις ομάδες, λόγω και του κορωνοϊού, που έχει αλλάξει το τοπίο και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ο Ολυμπιακός θα στελεχωθεί από ορισμένους έμπειρους παίκτες, με παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και ποδοσφαιριστές εξελίξιμους και φιλόδοξους, οι οποίοι θα θέλουν να αναδειχθούν μέσα από τον Ολυμπιακό και να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις