Δεν εκλέχθηκε διοίκηση στο Διαγόρα Στεφανοβικείου

Άκαρπη αποδείχθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Με αρκετά μέλη της τωρινής διοίκησης να τελούν υπό παραίτηση, αναζητήθηκαν υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά χωρίς επιτυχία.
Στη συνέλευση έγινε πρώτα ο διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός που όπως αναμενόταν εγκρίθηκαν ομόφωνα, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος Σάκης Πρασσάς ζήτησε συμπαραστάτες για τη νέα σεζόν, αφού δεν του είναι εύκολο να σηκώσει το μεγαλύτερο από το οικονομικό βάρος για μία ακόμη σεζόν. Εξάλλου, η Γ’ Εθνική είναι μία ιδιαίτερα δαπανηρή κατηγορία, ενώ τη νέα σεζόν κανείς δεν γνωρίζει τι δυσκολίες θα προκύψουν για όλες τις ομάδες αν υπάρξει δεύτερο κύμα του κορωνοϊού.
Τελικά, η συνέλευση εξέλεξε μία πενταμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους Θανάση Παπαϊωάννου, Τρύφωνα Καρατζιώλη, Βασίλη Παπακυρίτση, Τάκη Σβερονόπουλο και Θανάση Βλάχο, η οποία θα αναλάβει να πείσει άτομα που αγαπούν τον σύλλογο, προκειμένου να αναμιχθούν με τα διοικητικά του. Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό για να ξεκινήσει η ομάδα. Τα αποτελέσματα θα φανούν την ερχόμενη εβδομάδα, αφού την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα γίνει η δεύτερη Γενική Συνέλευση.
Σύμφωνα με τον Σάκη Πρασσά χρειάζεται όλοι να συνεισφέρουν προκειμένου ο Διαγόρας να συνεχίσει να εκπροσωπεί το Στεφανοβίκειο στη Γ’ Εθνική. Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία: «Στη συνέλευση της Πέμπτης, κάποια μέλη από το Δ.Σ. ζήτησαν να αποχωρήσουν, το ίδιο και εγώ αφού κουράστηκα να σηκώνω τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος. Κάναμε ένα κάλεσμα σε όποιους θέλουν να μπουν στη διοίκηση, αλλά δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι. Εξάλλου και στη Γ.Σ. το «παρών» δίνουν πάντα τα ίδια πρόσωπα.
Όμως ο Διαγόρας δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Μάλιστα, η νέα χρονιά προμηνύεται πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής. Εδώ ακόμη δεν ξέρουμε αν και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα ή αν θα έχουμε κόσμο στις κερκίδες. Αν η Πολιτεία πει ότι τα παιχνίδια θα γίνονται χωρίς θεατές τότε δεν θα μπορούμε να διαθέσουμε ούτε ένα εισιτήριο διαρκείας. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια για να έχουμε μέλλον σε μία κατηγορία που είναι μεν ερασιτεχνική, αλλά στο οικονομικό κομμάτι θυμίζει περισσότερο επαγγελματική κατηγορία.
Ελπίζω η πενταμελής επιτροπή να βρει κάποια λύση και τότε θα μπορέσω να συνεχίσω και εγώ. Σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον θα είναι αβέβαιο. Δεν μπορώ να μείνω μόνος».

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις