«Αιχμές» Παπαϊωάννου για Κούγια και ΑΕΛ

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου με νέα δήλωση του απαντάει στα όσα ισχυρίζεται ο Αλέξης Κούγιας για τον αγώνα της Λαμίας με τον Πανιώνιο, όπου ο παράγοντας της ΑΕΛ ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαϊωάννου: «Πραγματικά με έχει συγκινήσει το πρωτοφανές ενδιαφέρον που επιδεικνύει τις τελευταίες ώρες ο φίλος μου ο Αλέξης για εμένα και την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ. Εξάλλου είναι γνωστές οι φίλιες δηλώσεις του των τελευταίων δύο (2) ετών και τα αγνά και ειλικρινή αισθήματα που τρέφει για εμένα και την ομάδα που υπηρετώ.
Αυτό που περισσότερο με συγκινεί είναι το γεγονός ότι με αφορμή τη δυσαρέσκεια που εξέφρασα σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας για τον τρόπο διαχείρισης του πρόσφατου παιχνιδιού της ομάδος μου με τον Πανιώνιο από τον προπονητή της ομάδας, γεγονός που αποτέλεσε και την αιτία για τη λύση της συνεργασίας μας, ο φίλος και προστάτης εμού και του ποδοσφαίρου, κ. Αλέξης Κούγιας, έφερε στο φως συνομιλίες μου με άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ της SUPER LEAGUE, που ακόμα και εγώ τις αγνοούσα, ενώ φέρεται να γνωρίζει για την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ περισσότερα από ότι γνωρίζω ακόμη και εγώ.
Του θυμίζω την αντίστοιχη και με πολύ μεγαλύτερη ένταση δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο ίδιος μετά την ήττα της ΑΕΛ με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της περυσινής σεζόν και τις σαφείς αιχμές του κατά του τότε προπονητή της ΑΕΛ κ. Φέστα.
Φαντάζομαι ότι το ίδιο ενδιαφέρον διαλεύκανσης της βαριάς ήττας της ομάδος του επέδειξε και τότε, όπως και σε τόσες άλλες περιπτώσεις, που, ο γνωστός για την μετροέπειά του και τους πολυετείς αγώνες του για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, Αλέξης Κούγιας, καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, πάντοτε ανιδιοτελώς και χωρίς προσωπικό συμφέρον, όπως ακριβώς πράττει και τώρα. Με εκτίμηση και σεβασμό στον ευαίσθητο σε θέματα ηθικής του ποδοσφαίρου και εγκάρδιο φίλο εμού και της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ κ. Αλέξιο Κούγια.
Ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ
Πανουργιάς Παπαϊωάννου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις