Κούγιας σε Πανουργιά: «Μην τα ανακατεύεις, βρωμάνε»

Δριμύτερος επανήλθε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με νέα δήλωσή του επιτέθηκε εκ νέου στον μεγαλομέτοχο της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου, δίνοντάς του την εξής συμβουλή: «Μην τα ανακατεύεις, βρωμάνε».

Μία συμβουλή θέλω να του δώσω:

«Μην τα ανακατεύεις βρωμάνε».

Εγώ είμαι 55 χρόνια στο ποδόσφαιρο και κανένας δεν με κατηγόρησε ούτε για βρωμιές, ούτε για στήσιμο αγώνα, μία φορά προσπάθησε ο Μπουτσικάρης να με στήσει μαζί με το γλυκό αγόρι τον σαγόνια και τον Σταθάκη τον γενικό αρχηγό της Ηλιούπολης, τότε που κόβανε τα δοκάρια και πυροβολούσανε το πούλμαν του Παναιτωλικού, αλλά σπάσανε τα μούτρα τους, ενώ αυτός είναι πέντε χρόνια στο ποδόσφαιρο και όποια βρώμικη πέτρα σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω.

Ακόμη θυμούνται όλοι στην Ελλάδα τα γκολ της Λαμίας στην Football League, με πέντε παίκτες οφσάιντ που δεν έβλεπαν οι βοηθοί και όλοι θυμήθηκαν την εποχή του Θωμά Μητρόπουλου και του Αιγάλεω.

Ακόμη κλαίνε ο Αναστόπουλος, ο Καρυπίδης και οι φίλαθλοι του Άρη για όσα έκανε η Λαμία εκείνη την χρονιά στην Football League.

Ελπίζω να μην του γράψει καμιά καινούργια απάντηση ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος μέσα στα άγρια μεσάνυκτα, γιατί έχω και πρωινό ξύπνημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις