Σίτσας προς Σακαφλιάδες: “Πρέπει να έχετε κοντή μνήμη”

Σκληρή απάντηση από το Δημήτρη Σίτσα στην ανακοίνωση των Σακαφλιάδων όπου υπάρχουν ξεκάθαρες κατηγορίες κατά του ιδίου

Ο προπονητής, αναρωτιέται μήπως η επίθεσης εις βάρος του γίνεται γιατί απέπεμψε μέλος του συνδέσμου, ενώ παράλληλα απαντάει σε όσα του καταλογίζουν οι οργανωμένοι κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Α.Ο Τρίκαλα.

Αναλυτικά η επιστολή Σίτσα:

Μετά  λύπης μου διαβάζω αναφορές στο όνομα μου από δημοσιεύματα στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα από την περιοχή των Τρικάλων για την επικείμενη συνεργασία που είχα με τον ΑΟ Τρίκαλα και που ολοκληρώθηκε εδώ και αρκετό καιρό και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια ασαφείς και χωρίς υπόσταση υπαινιγμούς για την λειτουργία της κ 18 και που αναρωτιέμαι σαν σκοπό έχουν να χτυπήσουν την ίδια την λειτουργία της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή η τον πρόεδρο της ομάδας. Αξιότιμοι οπαδοί της ομάδας των Τρικάλων θα πρέπει να έχετε κοντή μνήμη και να έχετε ξεχάσει ότι ακριβώς πριν ένα χρόνο και κάτι, ήμουν στην θέση του προπονητή της ομάδας σας και με την ίδια λογική της καλής συνεργασίας που είχαμε συνεχίστηκε από την θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας που σαν σκοπό είχε την αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής και την ένταξη τους στον ΑΟ Τρίκαλα γεγονός που δεν μπορούσε ποτέ να γίνει με τα προβλήματα που είχε αυτή η ομάδα και με τα κατάλοιπα των παλιών εποχών που δημιούργησαν αναξιοπιστία στον σύλλογο.

Μόνο με προσωπικές επεμβάσεις και χωρίς εργαλεία (μπάτζετ υλικοτεχνική βοήθεια συνεργασία τοπικών ακαδημιών) έγινε ένα σύνολο παιδιών 16 ατόμων που ούτε δεκαοκταδα δεν μπορούσαμε να συμπληρώσουμε. Παρά τα προβλήματα και τις επιταγές της διοίκησης για  μηνιαία εισφορά με προσωπικές πρωτοβουλίες και με προσωπικές χορηγίες τρικαλινών επιχειρηματιών και τους ευχαρίστησα δημόσια γιαυτό εκτός της πρώτης εισφοράς των 20 ευρώ των γονέων δεν ξαναπληρωσαν ποτέ τα παιδιά οπότε δεν θέλω ψευδείς χαρακτηρισμό και τον Δεκέμβριο που ήρθαν στην ομάδα πάλι με προσωπικές πρωτοβουλίες κάποια στελέχη του ζητήθηκε μόνο να πληρώσουν τον ρουχισμό γιατι ήταν κάτι το έξτρα στην προκειμένη φάση αλλά και πάλι με προσωπικές ενέργειες καλύφθηκε χωρίς να πληρώσουν.

Τώρα όσον αφορά αν πήγαμε 8 η 10 άτομα στην Βέροια αυτό δεν μπορεί ο τεχνικός διευθυντής να πάρει από το χέρι τον κάθε παίκτη και να τον φέρει στον εγώ να ούτε μπορεί ο καθένας να κρίνει πως θα διαχειριστεί μια ειδική κατάσταση ο εκάστοτε προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. (τουλάχιστον στο κομμάτι της διαχείρισης υλικού και  της προπονητικής και αν ένας παίκτης μπορεί να παίξει αν είναι τραυματίας η όχι μπορώ να κρίνω καλύτερα από τους κατηγορούντες νομίζω αυτό το έχω κερδίσει και με την πορεία μου την ΠΡΟΠΟνητικη αλλά και με την επίδειξη των προπονητικών μου πτυχίων). Και απορώ μήπως αυτός είναι και ένας λόγος της επίθεσης αυτής επειδή ίσως απέπεμψα προπονητικά ένα μέλος σας αλλά όπως και να έχει νομίζω ότι δεν μπορώ να δέχομαι τέτοια αλόγιστη επίθεση χωρίς να είμαι εκεί (γιατί μπορούσατε όλο το διάστημα που ήμουν εκεί από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Μάρτιο να ερχόσασταν στο γραφείο που ήμουν και να τα συζητούσαμε και παίρνατε όποιες εξηγήσεις θέλατε) και μετά από τόσο καιρό. Χωρίς κανένα ίχνος κακής διάθεσης και με όλο το σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων που ήταν τιμή μου που τον υπηρέτησα θα ήθελα να ευχηθώ πάντα επιτυχίες στον ΑΟ Τρίκαλα.

trikalascore.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις